Book Tid

Velkommen til Daas Repair -

Dine pålidelige eksperter i reparation af enheder i Taastrup

Hos Daas Repair anerkender vi betydningen af dine bærbare computere, tablets og mobile enheder i dine daglige aktiviteter. Derfor har vi forpligtet os til at levere hurtig, pålidelig og prisbillig reparationsservice til alle dine teknologiske behov. Vores fremragende service er tilgængelig for private borgere, virksomheder og offentlige organisationer. Vi er let tilgængelige på Taastrup Hovedgade 117.

Book din reparation i dag

Det er nemt at planlægge din reparation på et tidspunkt, der passer dig, med vores online bookingsystem. Du kan planlægge din reparation ved at udfylde formularen, så går vi i gang med det samme. ;
Loading...

Har du spørgsmål? Vi er her for at hjælpe!

Enhedsproblemer kan være stressende, som vi alle ved. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores tilbud, omkostninger eller reparationsproceduren. Udfyld formularen, så svarer vi dig med det samme. Det er nu, du skal sende din forespørgsel – lad os klare resten!

Hvorfor vælge Daas Repair?

  • Ekspertreparationer uden aftale: Vi kan afslutte din reparation hurtigt – ofte uden aftale – fordi vi har et stort lager af reservedele til de fleste kendte mærker og modeller. Vores dygtige specialister kan hjælpe dig med ethvert problem, herunder ødelagte skærme, batteriproblemer og softwareproblemer.
  • Gennemsigtig prissætning: Vi støtter gennemsigtige priser på forhånd. Ved at kontakte os direkte kan du hurtigt finde ud af, hvor meget din reparation vil koste. Du skal blot vælge den type gadget, du ønsker, så giver vi dig en konkurrencedygtig pris, der passer til dine behov.
  • Hurtig behandling og gratis lånetelefoner: Vi anerkender værdien af tid. Du kan være sikker på, at dit udstyr bliver repareret så hurtigt som muligt med vores walk-in-service. Derudover stiller vi en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan holde forbindelsen, hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet.
  • Gratis fejlfinding: Er du usikker på, hvad der er galt med din enhed? Det er ikke noget problem! Vi tilbyder gratis fejlfinding for at identificere problemet og præsentere dig for den mest effektive reparationsmulighed.
  • 2 års garanti: Vi tilbyder 2 års garanti for at bakke op om kvaliteten af vores reparationer, så du kan føle dig sikker på, at din gadget er i gode hænder.

Kontakt os nu

Din lykke er vores første fokus hos Daas Repair. Vi er ivrige efter at hjælpe dig med at få dine gadgets op at køre igen.

Kan du ikke finde dit mærke eller model på vores hjemmeside, betyder det ikke vi ikke kan reparere den. Derimod skal du Ring os : (50 12 11 51) eller sende os en e-mail på  info@daasrepair.dk med model, mærke og fejlbeskrivelse. Herefter vil vi hurtigst muligt komme med pris og leveringstid.

Scroll to Top